ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Εκκενώθηκαν σπίτια - Μήνυμα από το «112»

Φωτιά στη Νέα Πέραμο: Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω της φωτιάς που καίει στη Νέα Πέραμο, διακόπηκε η κυκλοφορία οχημάτων στη λεωφόρο Καταδρομών και Γερμανικού.

Την ίδια ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων επί των εξόδων Αττικής Οδού προς Θριάσιο και προς Μάνδρα.

Εκκενώθηκαν σπίτια – Μήνυμα από το «112»

Άλλη μία μεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς σημειώθηκε το πρωί (19/07) στη Νέα Πέραμο, με τις φλόγες να εξαπλώνονται ταχύτατα και να πλησιάζουν κατοικημένη περιοχή και κτηνοτροφικές μονάδες.

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο σημείο επιδεινώνουν την –ήδη εξαιρετικά δύσκολη– κατάσταση. Σπίτια εκκενώνονται, καθώς οι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα από το «112».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μήνυμα, τονίζεται ότι «αν βρίσκεστε στις περιοχές Νέα Ζωή, Κανδήλι και Λεωφόρο Καταδρομών, εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.