ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Φωτιά στη Βοιωτία: Μήνυμα 112 για εκκένωση της περιοχής Ζάλτσα

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ζάλτσα, εκκενώστε τώρα μέσω Παναγίας Καλαμιώτισσας προς Κυριάκι»

Φωτιά στη Βοιωτία: Μήνυμα 112 για εκκένωση της περιοχής Ζάλτσα

Σε τέσσερα διαφορετικά σημεία έχουν ξεσπάσει φωτιές στην Βοιωτία με αποτέλεσμα το 112 να ηχήσει για άλλη μια φορά για τους κατοίκους του οικισμού Ζάλτσα.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Ζάλτσα, εκκενώστε τώρα μέσω Παναγίας Καλαμιώτισσας προς Κυριάκι», ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβαν όσοι κινούνται στην ευρύτερη περιοχή, που είναι κοντά στη Λιβαδειά.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Lamianow.gr, σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Μοσχοπόδι έξω από τη Θήβα.

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη ενώ το μέτωπο της φωτιάς που ήταν ορατό νωρίτερα από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και το ύψος των διοδίων της Θήβας είναι τεράστιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Βοιωτία συνεχίζουν να καίνε μέτωπα στη Χώστια, στον Ταρσό, την Υλίκη και το Μοσχοπόδι Θηβών, με τη νύχτα να είναι ιδιαίτερα δύσκολη και σε αυτή την περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.