ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φωτιά στον Κουβαρά: Κάηκε καταφύγιο ζώων στο Λαγονήσι

Δραματικές προσπάθειες διάσωσης - Σώθηκαν μόνο επτά σκυλιά και μία γάτα

Φωτιά στον Κουβαρά: Κάηκε καταφύγιο ζώων στο Λαγονήσι

Φιλοζωϊκός όμιλος στον Κουβαρά Αττικής εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση

"> λόγω της φωτιάς που καίει ανεξέλεγκτα.

Από το πύρινο μέτωπο στο Λαγονήσι, όπου καίγονται σπίτια και έχει δοθεί εντολή εκκένωσης, σημειώθηκε ένα πολύ θλιβερό επεισόδιο καθώς κάηκε καταφύγιο ζώων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σώθηκαν μόνο επτά σκυλιά και μία γάτα.

Όσοι βρίσκονται κοντά στο σημείο καλούνται να βοηθήσουν στις προσπάθεις διάσωσης και μεταφοράς ζώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Φιλόζωων Εθελοντών Εκάλης, που έκανε γνωστό ότι καίγεται το καταφύγιο στο Λαγονήσι, «οποιοσδήποτε χρειάζεται μεταφορά και απεγκλωβισμό μεγάλου αριθμού ζώων από καταφύγια με φορτηγά παρακαλούμε να μας καλέσει στο 2131364020».

Ο σταθμός πυρόπληκτων ζώων στο λατομείο ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι θα ανοίξει στις 18:00 για να υποδεχθεί ζώα σε ανάγκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.