ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γ.Αρτοποιός: «Η δυσκολότερη ημέρα του καλοκαιριού – Είμαστε όλοι σε επιφυλακή»

«Η μάχη συνεχίζεται σε αρκετά μέτωπα»

Γ.Αρτοποιός: «Η δυσκολότερη ημέρα του καλοκαιριού – Είμαστε όλοι σε επιφυλακή»

Σε ενημέρωση για τα κυριότερα μέτωπα των πυρκαγιών προχώρησε η Πυροσβεστική με τον εκπρόσωπό της, Γιάννη Αρτοποιό.

«Η μάχη συνεχίζεται σε αρκετά μέτωπα. Όλες οι δυνάμεις λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες. Η σημερινή μέρα είναι η δυσκολότερη του καλοκαιριού. Αντιμετωπίζουμε 90 πυρκαγιές. 61 φωτιές σήμερα.

Στο Βελεστίνο Μαγνησίας όπου πήρε διαστάσεις. Εκδόθηκε μήνυμα του 112. Εκδόθηκε προειδοποιητικό μήνυμα και για τους κατοίκους του Βόλου για να προφυλαχθούν από τους καπνούς. Από αέρος επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Στη Φθιώτιδα η φωτιά έλαβε γρήγορα διαστάσεις. Εκδόθηκε νεότερο μήνυμα για εκκένωση Νέας Μαγνησίας, Μεγάλης Βρύσης και Αγία Παρασκευή προς Στυλίδα. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Ρόδο οι αναζωπυρώσεις έλαβαν διαστάσεις, ενεργοποιήθηκε τρεις φορές το 112. Για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς επιχειρούν ισχυρότατες δυνάμεις με πέντε ελικόπτερα.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.