ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηλεία – Γαμπρός 38χρονης: «Δεν ξέρουμε τι, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία» (φώτο)

Η γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο ενώ συνεχίζει να αγνοείται ο 45χρονος αρραβωνιαστικός της

Ηλεία – Γαμπρός 38χρονης: «Δεν ξέρουμε τι, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία» (φώτο)

Ο γαμπρός της 38χρονης Γεωργίας που ανασύρθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μετά από έρευνες για τον εντοπισμό της ίδιας και του 45χρονου αρραβωνιαστικού της, όταν το αυτοκίνητό τους παρασύρθηκε από χείμαρρο το βράδυ της Δευτέρας στην Ηλεία, μιλώντας σε ιστοσελίδα τόνισε πως «δεν ξέρουμε τι, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία».

«Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα. Από χθες το βράδυ πήγε ο νους μας εκεί» λέει ο γαμπρός της Γεωργίας που έχασε τη ζωή της.

Η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε κοντά σε γεφύρι, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και ο σύζυγος της μίας αδερφής της αναφέρει «δεν ξέρουμε τι, πως, που πήγαιναν μέσα στην κακοκαιρία. Μόλις είδα αυτή την είδηση, πήρα τηλέφωνο, προσπάθησα να επικοινωνήσουμε να δούμε τι συμβαίνει. Μετά περιμέναμε και εμείς ενημέρωση από τα ειδησεογραφικά».

Οι γονείς και οι δύο αδερφές της Γεωργίας βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο σύζυγος της αδερφής της άτυχης γυναίκας περιγράφει τις αγωνιώδεις στιγμές πριν ενημερωθούν ότι όντως ήταν ο δικός τους άνθρωπος που έχασε με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της.

«Είχαμε κάποια ελπίδα μέχρι σήμερα το πρωί. Από χθες το βράδυ διαβάζαμε ότι το αυτοκίνητο ήταν ταξί και τα ταξί σε ένα χωριό του νομού Ηλείας είναι λίγα. Ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας είχε ταξί και πήγε ο νους μας εκεί. Δεν σήκωναν τα τηλέφωνα».

Και συμπληρώνει «γενικά όταν την παίρναμε τηλέφωνο, ανταποκρινόταν κατευθείαν, θα σου απαντούσε αμέσως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.