Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Την Κυριακή η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής για το άνοιγμα ή όχι από Δευτέρα

Οι όποιες αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολείων θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Περιφέρεια

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Την Κυριακή η απόφαση για τα σχολεία της Αττικής για το άνοιγμα ή όχι από Δευτέρα

Ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε γενικευμένη επιφυλακή για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της μεθαύριο Κυριακή 5/2, οπότε αναμένεται να «χτυπήσει» και την περιοχή της Αττικής.

Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί να γίνει σύσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής για το άνοιγμα ή όχι των σχολείων από Δευτέρα, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας, σύμφωνα με δήλωση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Σε επικοινωνία του με το γραφείο του περιφερειάρχη, τονίστηκε ότι οι όποιες αποφάσεις για τη λειτουργία των σχολείων θα ανακοινωθούν εγκαίρως από την Περιφέρεια.

Σημειώνεται ότι όπως πιστοποιεί και το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το σκηνικό αλλάζει τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Από το Σάββατο ξεκινά βαρύς χιονιάς στη βόρεια Ελλάδα, ενώ από την Κυριακή αναμένεται έντονη, ψυχρή εισβολή, με χιόνια και τσουχτερό κρύο και στην υπόλοιπη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» πρόκειται να φέρει πέρα από χιόνια και θυελλώδεις ανέμους, ο με τον χειμώνα να δείχνει το «σκληρό» του πρόσωπο από την Κυριακή μέχρι και την  ερχόμενη Τετάρτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.