ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία: Σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη (26/1)

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η πολιτική προστασία

Κακοκαιρία: Σε αυτές τις περιοχές δεν θα ανοίξουν τα σχολεία αύριο Πέμπτη (26/1)

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία σε πολλές περιοχές, λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει όλη την χώρα, με το 112 να έχει ήδη ηχήσει σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων και νησιών του Ιονίου.

Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Τραυλού αύριο Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία σε Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να «χτυπήσουν» τα δύο νησιά. Σύμφωνα με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη «τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κεφαλληνίας και Ιθάκης θα μείνουν κλειστά».

Νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι με απόφαση Δημάρχου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στη Ζάκυνθο, υπό τον φόβο καταστροφών στα κτίρια λόγω προβλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου:

«Με εντολή Δημάρχου Ζακύνθου και όπως ενημέρωσε την Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής ο Αντιδήμαρχος επί των Κοινωνικών Υποθέσεων και Παιδείας.

ΑΥΡΙΟ 26/01/2023 ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

Οι υπεύθυνοι των ανωτέρω δομών οφείλουν να ενημερώσουν τους Γονείς και Κηδεμόνες έγκαιρα προς αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και έκθεσής τους σε ενδεχόμενους κινδύνους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την Πολιτική Προστασία έχει ήδη ενεργοποιηθεί το 112, το οποίο και ήχησε σε Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Ηλεία και νησιά του Ιουνίου εκτός από την Κέρκυρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.