ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Υποχωρεί επιτέλους η στάθμη των νερών στη λίμνη Κάρλα – Δεν απειλούνται χωριά

Στον Βόλο η κατάσταση παραμένει απογοητευτική

Κακοκαιρία: Υποχωρεί επιτέλους η στάθμη των νερών στη λίμνη Κάρλα – Δεν απειλούνται χωριά

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η Μαγνησία η οποία «χτυπήθηκε» από την φονική κακοκαιρία «Daniel».

Η στάθμη των υδάτων στην Κάρλα σταδιακά υποχωρεί και απομακρύνεται ο κίνδυνος να πλημμυρίσουν τα παρακάρλια χωριά στη Μαγνησία και τη Λάρισα, αφού η ροή των νερών του Πηνειού προς την περιοχή βαίνει μειούμενη αλλά και έχει ανοίξει η σήραγγα μήκους 11 περίπου χιλιομέτρων που αποστραγγίζει τη λίμνη μεταφέροντας νερά προς τον Παγασητικό Κόλπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον Βόλο η κατάσταση παραμένει απογοητευτική στον τομέα της υδροδότησης της πόλης, αφού για 13η ημέρα οι κάτοικοι του πολεοδομικού συγκροτήματος στερούνται του πόσιμου νερού, καθώς το παρεχόμενο νερό δεν είναι κατάλληλο, σύμφωνα με τις μετρήσεις που έχουν γίνει και τις αναφορές του υπουργείου Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.