ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καρδίτσα: Οι πλημμύρες «ξέθαψαν» ανθρώπινο σκελετό (φωτο)

Τα οστά εντοπίστηκαν στην περιοχή του Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου

Καρδίτσα: Οι πλημμύρες «ξέθαψαν» ανθρώπινο σκελετό (φωτο)

Μία μακάβρια εικόνα ήρθε στην επιφάνεια έπειτα από το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη χώρα, καθώς η θεομηνία «ξέθαψε» ανθρώπινο σκελετό στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με το Karditsalive.net, τα οστά εντοπίστηκαν στην περιοχή του Φαναρίου του Δήμου Μουζακίου.

Μάλιστα, την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον Δήμο Μουζακίου, Παρασκευή Ντούρβα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια, ο εντοπισμός του σκελετού έγινε χθες Παρασκευή (15/9) και βρίσκεται σε δημόσιο χώρο στα ανατολικά του φρουρίου Φαναρίου, κοντά σε σπίτια και δεν σχετίζεται με την παρουσία στην ευρύτερη περιοχή κάποιου κοιμητηρίου.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την πλήρη ανάσυρση της σορού και εν συνεχεία θα γίνει προσπάθεια να προσδιοριστεί χρονικά ο θάνατος και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι πρώτες πληροφορίες – εικασίες κάνουν λόγο για άνδρα που ενδέχεται να σχετίζεται με μάχες που δόθηκαν στην περιοχή στην νεότερη ιστορία του τόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.