ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατερίνα Στεφανίδη: Εφιαλτικές στιγμές με την φωτιά στην Αττική – Καίγεται το σπίτι της στην Παλλήνη

«Βλέπω live στην τηλεόραση να καίγομαι. Το νερό τελείωσε» ανέφερε η μητέρα της

Κατερίνα Στεφανίδη: Εφιαλτικές στιγμές με την φωτιά στην Αττική – Καίγεται το σπίτι της στην Παλλήνη

Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς το σπίτι της στην Παλλήνη έχει παραδοθεί στις φλόγες ενώ η μεγάλη φωτιά στην περιοχή μαίνεται.

Με μία ανατριχιαστική ανάρτηση, η μητέρα της «χρυσής» Ολυμπιονίκη του άλματος επί κοντώ, έκανε γνωστό ότι η οικία τους καίγεται και μάλιστα τόνισε ότι παρακoλουθεί από την τηλεόραση τις δραματικές εξελίξεις αφού έχουν απομακρυνθεί από το σημείο εδώ και ώρες.

Παράλληλα, η κυρία Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη απηύθυνε έκκληση για νερό, το οποίο έχει τελειώσει.

«Καιγόμαστε! Ένα πυροσβεστικό στην Χειμάρας» ήταν η πρώτη ανάρτηση που έκανε για να ακολουθήσει λίγα λεπτά αργότερα μία νέα, η οποία έλεγε: «Βλέπω live στον alpha να καίγομαι. Το νερό τελείωσε».

Οι αναρτήσεις της


Τα ξημερώματα της Τετάρτης (20/7) η ίδια μέσω Facebook έκανε γνωστό ότι η οικογένειά της εγκατέλειψε το σπίτι της και οδηγήθηκε σε ένα πιο ασφαλές μέρος.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει κάποια βίντεο από τη φωτιά, στα οποία φαίνεται η πύρινη λαίλαπα να καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της.

Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές και μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.