ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λάρισα: Αύριο το πρωί η διεξαγωγή άσκησης προσομοίωσης σεισμού – Ποιοι συμμετέχουν

Θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Μύλου του Παππά

Λάρισα: Αύριο το πρωί η διεξαγωγή άσκησης προσομοίωσης σεισμού – Ποιοι συμμετέχουν

Ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, αύριο Παρασκευή (26/4) διοργανώνουν άσκηση προσομοίωσης σεισμού από τις 11 το πρωί, στο κτίριο του Μύλου του Παππά.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση/βραχεία διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση καταστροφικών φαινομένων.

Στόχος της άσκησης Πολιτικής Προστασίας είναι η επαύξηση της διαλειτουργικότητας και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, στα όρια του θεσμικού τους ρόλου, στην αντιμετώπιση κινδύνων εξαιτίας της εκδήλωσης καταστροφικών φαινομένων.

Ποιοι συμμετέχουν στην άσκηση

Στην άσκηση συμμετέχουν η Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Λάρισας (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) και ο Α’ Πυροσβεστικός Σταθμός, η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς του Δήμου συμμετέχουν οι Υπηρεσίες: Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων, Διεύθυνση Πρασίνου Δήμου Λαρισαίων και Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Λαρισαίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.