ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Λάρισα: Το συγκινητικό σημείωμα στον ΟΣΕ – «Μένει η ελπίδα, μένει η σκέψη, μα όχι εσείς»

Oι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας

Λάρισα: Το συγκινητικό σημείωμα στον ΟΣΕ – «Μένει η ελπίδα, μένει η σκέψη, μα όχι εσείς»

Στην πλατεία ΟΣΕ στο κέντρο της πόλης της Λάρισας κάτοικοι αφήνουν λουλούδια και κεράκια στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Περίπου δύο ημέρες μετά το φριχτό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, επικρατεί απόλυτη θλίψη και οι κάτοικοι προσπαθούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που σημειώθηκε στην περιοχή τους.

larisa_ose1 larisa_ose2

Ένα από τα συγκινητικα σημειώματα που έχουν αφήσει στο σημείο, ανάμεσα στα λουλούδια και τα κεράκια, αναφέρει: «Πέρασαν οι ώρες, περνούν οι μέρες, περνάει ο χρόνος. Και μένει η σκέψη. Και φεύγει ο ήλιος, φεύγει η μέρα, φεύγει η στιγμή και μένει ο τόπος, μένει η ελπίδα, μένει η σκέψη, μα όχι εσείς. Καλό παράδεισο στις αδικοχαμένες ψυχές σας».

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η επιχείρηση έρευνας στο σημείο σύγκρουσης των δύο τρένων, ενώ στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας οι συγγενείς αναμένουν για να μάθουν αν οι άνθρωποί τους – που μέχρι τώρα θεωρούνται αγνοούμενοι – έχουν ταυτοποιηθει με τις σορούς που εντοπίστηκαν στα «βαγόνια του θανάτου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.