
Επιτυχής ήταν η επιχείρηση διάσωσης ενός πυροσβέστη στην Πάτρα, ο οποίος έπεσε σε γκρεμό, το μεσημέρι της Παρασκευής (15/08), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στον Μπάλα Αχαΐας, που είχε αναζωπυρωθεί.
Σύμφωνα με το tempo24.news, προς βοήθεια του έτρεξαν συνάδελφοί του από την 6η ΕΜΑΚ που τον έβγαλαν από τον γκρεμό.
Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο πυροσβέστης είχε χτυπήσει στο πόδι.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.