ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι – Τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο (βίντεο)

Κάηκαν πουρνάρια και ελιές σε έκταση 10 στρεμμάτων περίπου

Πήλιο: Φωτιά στο Μούρεσι – Τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο (βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στο Μούρεσι Πηλίου τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου καθώς ξέσπασε φωτιά σε δασική έκταση.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς λόγω ισχυρών ανέμων που έπνεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή, ελλόχευε κίνδυνος ταχύτατης εξάπλωσής της.

Στην περιοχή έσπευσαν 10 υδροφόρα οχήματα και 35 πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν σύντομα να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Σε ετοιμότητα τέθηκαν από την ώρα που ξημέρωσε και εναέρια μέσα, στην περίπτωση που χρειαστεί να συνδράμουν.

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο Πήλιο

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι κάηκαν πουρνάρια και ελιές σε έκταση 10 στρεμμάτων περίπου. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις πάντως παραμένουν στο σημείο και παρακολουθούν την εξέλιξη της φωτιάς, ενώ θετικό στοιχείο είναι ότι οι άνεμοι υποχώρησαν.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, Νίκο Καμπούρη, και όπως αναφέρει το magnesianews.gr «ήταν άμεση η κινητοποίηση του μηχανισμού. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο. Είμαστε ασφαλείς. Θα γίνει έλεγχος για να δούμε πως προκλήθηκε η φωτιά, δεν θεωρώ ότι είναι εμπρησμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.