ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας – «Υπομονή» ζητά ο Γ.Αρτοποιός

Περισσότερα από 200 ήταν τα συμβάντα που χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας – «Υπομονή» ζητά ο Γ.Αρτοποιός

Προβλήματα ακόμα και στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε η κακοκαιρία και οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην Αττική.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, ζήτησε την υπομονή των πολιτών, ειδικότερα στα βόρεια τμήματα της Αθήνας που παρατηρούνται τα μεγαλύτερα προβλήματα, καθώς θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την αποκατάσταση τους.

Όπως εξήγησε, 200 τηλεφωνήματα έλαβε η Πυροσβεστική για να συνδράμει σε συμβάντα. Εκεί ήταν και το μεγάλο βάρος των επιχειρήσεων, όπου με ευέλικτα, μικρά συνέργεια έγιναν καθαρισμοί, απεγκλωβίσεις και αντιμετώπιση όποιου προβλήματος. Σε δεύτερο λόγο, το βάρος ήταν μεγαλύτερο στην δυτική Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το φαινόμενο δεν έχει τελειώσει. Θα κρατήσει μέχρι και το βράδυ όπου και θα υπάρξει μια αποκλιμάκωση», τόνισε ο Γ.Αρτοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.