ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πρύτανης ΑΠΘ: Σκέψεις να δοθούν τα πτυχία στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στη «σφαγή» των Τεμπών

«Βιώνουμε στο ΑΠΘ τη μεγαλύτερη τραγωδία σε καιρό ειρήνης» δήλωσε ο Νίκος Παπαϊωάννου

Πρύτανης ΑΠΘ: Σκέψεις να δοθούν τα πτυχία στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στη «σφαγή» των Τεμπών

Τη σκέψη να δοθούν τα πτυχία μετά θάνατον στις οικογένειες των 12 φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη διατύπωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου.

Συγκεκριμένα, ο πρύτανης του ΑΠΘ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό των Τρικάλων επιβεβαίωσε πως οι νεκροί φοιτητές του πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης που επέβαιναν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη είναι 12 και σημείωσε πως είναι πιθανό να δώσουν το πτυχίο των νεκρών φοιτητών στις οικογένειες τους.

«Βιώνουμε στο ΑΠΘ τη μεγαλύτερη τραγωδία σε καιρό ειρήνης, έχουμε 12 φοιτητές μας που χαθήκανε σε αυτό το δυστύχημα. Όλες οι δομές ψυχικής υγείας του ΑΠΘ, έχω τονίσει ότι θα είναι δίπλα στους φοιτητές που θα επιστρέψουν, και θα βοηθήσουν όσο μπορούν να επουλωθούν τα ψυχικά τραύματα των παιδιών» είπε στο ραδιόφωνο των Τρικάλων «Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6».

«Υπάρχει η σκέψη από εμάς, και θα το εξετάσουμε και νομικά πρώτα, να δώσουμε το πτυχίο των φοιτητών που χαθήκανε, στις οικογένειες τους. Είναι σκέψεις που κάνουμε. Όπως και επειδή είχαμε και 2 Κυπρίους φοιτητές, υπάρχει η πρόταση να δίνεται κάθε χρόνο μια υποτροφία από το ΙΚΥ σε Κυπρίους φοιτητές στη μνήμη των θυμάτων» κατέληξε ο πρύτανης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.