ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα και συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ της περιοχή

Πυρκαγιά σε εργοστάσιο στα Οινόφυτα – Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής

Πυρκαγιά  ξέσπασε λίγο πριν από τις 6 το πρωί σε εργοστάσιο με βερνίκια και χρώματα στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα και συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ της περιοχής.

Στους κατοίκους της περιοχής απεστάλη μήνυμα από το 112. Οι Αρχές καλούν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, εξαιτίας των επικίνδυνων για την υγεία τοξικών καπνών που δημιουργεί η καύση των υλικών του εργοστασίου.

Η φωτιά είναι ορατή από την εθνική οδό, καθώς, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πυκνοί καπνοί λόγω των άκρως εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στο εργοστάσιο, γεγονός που εκτιμάται πως θα κάνει ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό, η φωτιά έχει εκδηλωθεί σε εργοστάσιο που έχει χημικά-πρώτες ύλες για χρώματα.

Τη χαρακτήρισε δύσκολη λόγω της φύσης των εν λόγω χημικών και παράλληλα τόνισε πως έχει περιοριστεί στον χώρο του εργοστασίου και ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κίνδυνος για κτήρια που υπάρχουν γύρω από αυτό.

Είπε, επίσης, ότι η φωτιά καίει ολοσχερώς ένα μέρους του εργοστασίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.