ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πυροσβεστική: 27 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα

Πυροσβεστική: 27 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 27 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης τους.

Παράλληλα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οριοθετήθηκαν οι πυρκαγιές σε:-Δασική έκταση στην περιοχή Δίβρη Φθιώτιδας, όπου επιχειρούν 22 πυροσβέστες, με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες Ο.Τ.Α.

-Χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Μελά Σκύρου, όπου επιχειρούν 11 πυροσβέστες, 5 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Στην αγροτοδασική πυρκαγιά στον Καβαλλάρη Κιλκίς, που είναι σε εξέλιξη, επιχειρούν 51 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, 1 αεροσκάφος και 1 ελικόπτερο. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.