ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πυροσβεστική – Γ.Αρτοποιός: «Ολονύχτια η μάχη που δόθηκε με τις φλόγες σε όλα τα μέτωπα»

«Συνδράμουν και δυνάμεις ξένων χωρών, όπως και 4 Canadair από Γαλλία και Ιταλία»

Πυροσβεστική – Γ.Αρτοποιός: «Ολονύχτια η μάχη που δόθηκε με τις φλόγες σε όλα τα μέτωπα»

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, κατά τη διάρκεια της πρωινής έκτακτης ενημέρωσης, ανέφερε πως ήταν ολονύχτια η μάχη που δόθηκε με τις φλόγες σε όλα τα μέτωπα.

Στη Δυτική Αττική επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, 5 αεροσκάφη και 8 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα για συντονισμό.

Στο Λουτράκι επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Στη Ρόδο η φωτιά καίει στο κέντρο του νησιού, ανάμεσα στους οικισμούς Απόλλων και Λάερμα χωρίς απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Επιχειρούν 86 πυροσβέστες 28 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.

Ο Γ.Αρτοποιός τόνισε ότι συνδράμουν και δυνάμεις ξένων χωρών, όπως και 4 Canadair από Γαλλία και Ιταλία που έφτασαν χτες το απόγευμα και ξεκινούν ρίψεις από σήμερα.

Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής τόνισε ότι και σήμερα υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερέα Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη, Κυκλαάδες και Βόρειο Αιγαίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραμένουμε σε επιφυλακή, κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.