ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στις φλόγες τυλίχθηκε μπαρ στο Γκάζι – Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς προς Αθήνα

20 πυροσβέστες δίνουν μάχη προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί σε διπλανές επιχειρήσεις

Στις φλόγες τυλίχθηκε μπαρ στο Γκάζι – Διακοπή κυκλοφορίας στην Πειραιώς προς Αθήνα

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που εκδηλώθηκε σε μπαρ επί της οδού Πειραιώς, στον αριθμό 110, στο Γκάζι το πρωί της Πέμπτης.

Στο σημείο βρίσκονται 20 πυροσβέστες με έξι οχήματα που δίνουν μάχη προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί σε διπλανά κτήρια.

gazi_fwtia__2_
gazi_fwtia__1_

Λόγω της φωτιάς η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου της Πειραιώς προς Αθήνα προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστών αλλά και να μην υπάρξει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής για τη φωτιά στο Γκάζι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.