ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης Αυστριακής που έχασε τη ζωή της στο Πήλιο – «Ήταν πολύ ευτυχισμένοι»

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε λίγες μέρες πριν την θεομηνία

Συγκλονίζει ο πατέρας της 32χρονης Αυστριακής που έχασε τη ζωή της στο Πήλιο – «Ήταν πολύ ευτυχισμένοι»

Συγκλονισμένοι είναι οι γονείς της 32χρονης Αυστριακής η οποία έχασε τη ζωή της στο Πήλιο μετά την σφοδρή κακοκαιρία Daniel που επηρέασε με πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές την περιοχή.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας της 32χρονης αναφέρει πως «παντρεύτηκαν στην Αργαλαστή και ήταν πολύ ευτυχισμένοι. Μετά ήρθε η καταιγίδα…».

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε λίγες μέρες πριν την θεομηνία. Μάλιστα, είχαν έρθει και οι γονείς και αρκετοί φίλοι τους οι οποίοι έφυγαν.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα, θεώρησαν ότι θα είναι πιο ασφαλές να μείνουν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Από τότε, κανείς δεν ξέρει τι απέγιναν. Όπως έγινε γνωστό, το σπίτι παρασύρθηκε από χείμαρρο.

«Τίποτα δεν είναι εντάξει αυτή τη στιγμή», δηλώνει συντετριμμένος ο πατέρας της Μικαέλα.

Σε σοκ είναι και μια ληξίαρχος του νοτίου Πηλίου.

«Αν βλέπατε ένα πανέμορφο ζευγάρι, τι θα λέγατε μετά από 10 ημέρες; Η κοπέλα ήταν σαν τα κρύα τα νερά, δεν έχουμε δηλώσει ακόμα τον γάμο».

Η σορός ενός άνδρα εντοπίστηκε στα βράχια της παραλίας Μουρτιά στο νότιο Πήλιο την Τετάρτη και περισυνελέγη από στελέχη του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο Φίλιπ είχε ένα τατουάζ με δύο γάτες, το οποίο ενδέχεται να βοηθήσει στην ταυτοποίηση της σορού του.

Οι Αρχές θα στείλουν και φωτογραφία στους δικούς του ανθρώπους ενώ εξετάζονται και τα αποτελέσματα DNA που έλαβαν οι γιατροί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.