ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσάρα που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Θα μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες»

Με ένα μήνυμά του στα σόσιαλ εξέφρασε το πόσο δύσκολο είναι να μην την έχει δίπλα του

Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης Αθηνάς Κατσάρα που σκοτώθηκε στα Τέμπη: «Θα μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα, η οποία «έχασε» τη ζωή της στο μαζικό έγκλημα στα Τέμπη.

Ο σύζυγος της 34χρονης γυναίκας με ένα μήνυμά του στα σόσιαλ εξέφρασε την αγάπη του προς αυτήν, αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να μην την έχει δίπλα του. Ο σύντροφος της ζωής της, όπως τονίζει στο έντονο συναισθηματικά μήνυμά του, θα κάνει ό,τι μπορεί για να μεγαλώσει το παιδάκι τους όπως η ίδια θα ήθελε.

«Γυναίκα της ζωής μου, διαμάντι μου, καλύτερη μανούλα του κόσμου, δεν έχω δύναμη να γράψω πολλά, θα σου πω ότι για εμένα είσαι η καλύτερη σύζυγος του κόσμου και για τον Χρήστο μας η καλύτερη μανούλα που θα μπορούσε να έχει…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζητάω δύναμη από το Θεό να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου για να μεγαλώσω τον Χρήστο μας όπως εσύ ήθελες, δεν θα σου πω αντίο, αλλά Χριστός Ανέστη, γιατί μια μέρα είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε… Σ’ αγαπάμε πολύ μέχρι εκεί ψηλά στον ουρανό που είσαι… να μας προσέχεις και να δώσεις ένα φιλί στην αγαπημένη σου πεθερούλα…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.