ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού του 64χρονου στον Ταΰγετο

Ο αγνοούμενος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος ορειβάτης

Συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού του 64χρονου στον Ταΰγετο

Άκαρπες ήταν οι χθεσινές προσπάθειες εντοπισμού του 64χρονου άνδρα στην περιοχή του Ταϋγέτου, που δεν έχει δώσει σημεία ζωή από την Πέμπτη 18 Αυγούστου.

Άνδρες της 1ης ΕΜΑΚ κατά τη διάρκεια της νύκτας επιχείρησαν σε σπηλιά μέσα σε χαράδρα βορειοδυτικά του Εξωχωρίου, περιοχή που σύμφωνα με πληροφορίες, υποδείκνυε ο αγνοούμενος σε σημείωμα του, χωρίς ωστόσο να βρουν τίποτα.

Με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες συνεχίζονται τόσο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ομάδες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, χρήση drone καθώς και την συνδρομή εθελοντικών ομάδων που γνωρίζουν καλά τον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου και την ευρύτερη περιοχή στο Εξωχώρι και στο Δάσος της Βασιλικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αγνοούμενος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος ορειβάτης και σπηλαιολόγος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.