
Σχεδόν 18 ώρες μετά την συντριβή του ουκρανικού An-12 που μετέφερε πυρομαχικά στην Ουκρανία από την Σερβία, όπως αποκάλυψε το pronews.gr το Πυροσβεστικό Σώμα θυμήθηκε ότι πρέπει να πραγματοποιήσει την πρώτη ενημέρωση για τα συμβάν αλλά κυριότερα για τις άγνωστες ουσίες που μετέφερε, αν και με νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βρέθηκε κάποια άγνωστη ουσία.
Όπως ανακοινώθηκε την ενημέρωση θα πραγματοποιήσει στις 18:00 ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, στο σημείο για των ερευνών έφτασαν 14 άτομα του ειδικού διακλαδικού λόχου Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής άμυνας του ΓΕΕΘΑ, οι οποίοι και θα ελέγξουν την άγνωστη ουσία και θα αποφανθούν για την επικινδυνότητα της.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.