ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο» λέει δικηγόρος επιζώντα

Θα ζητηθεί από την πυροσβεστική «να στείλουν ειδικό συνεργείο χημικών στο σημείο του δυστυχήματος»

Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο» λέει δικηγόρος επιζώντα

Σε νέες καταγγελίες σχετικά με τη σύγκρουση των δύο τρένων και τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη τη στιγμή του δυστυχήματος, προχώρησε ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών Γιώργος Μπαρτζώκης.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο δικηγόρος, η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε παράνομο φορτίο.

«Την καταγγελία αυτή τη συνδυάζω και την εξηγώ, πως αν είναι έτσι, για αυτό φαίνεται και στο βίντεο αυτή η παράξενη φλόγα, η οποία δεν δικαιολογείται με τίποτα, αυτό το “μανιτάρι” της φλόγας. Η ίδια πηγή μου ανέφερε ότι μεταφέρουν παράνομα φορτία στην εμπορική αμαξοστοιχία και αυτό είναι έρευνα της πυροσβεστικής», ανέφερε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον κ. Μπαρτζωκη, θα ζητήσουν από τη πυροσβεστική «να στείλουν ειδικό συνεργείο χημικών στο σημείο του δυστυχήματος». Παράλληλα, ο δικηγόρος ενός εκ των θυμάτων, ανέφερε ότι ακόμη μια καταγγελία που έφτασε στα χέρια του από τη σύντροφο ενός τραυματία, «αναφέρει ότι οι γιατροί από το Νοσοκομείο Λάρισας δε μπορούν να βρουν την αιτία του εγκαύματος, από τι δηλαδή προκλήθηκε, ενώ ένας αστυνομικός της είπε ότι μύριζε πολύ πετρέλαιο στην περιοχή».

Παράλληλα αναφέρθηκε και για την θέση του σταθμάρχη:

«Τη συγκεκριμένη καταγγελία μου τη μετέφερε η ίδια πηγή μου που μού γνωστοποίησε ότι την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη, υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. Συγκεκριμένα, μου ανέφερε ότι η αμαξοστοιχία, την ημέρα του δυστυχήματος και κάθε βράδυ, μετέφερε παράνομο φορτίο», είπε ο κ. Μπαρτζωκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.