
Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς στην 55χρονη Μαρία Μίαρη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, λένε συγγενείς και φίλοι στους Βιταλάδες, στη Νότια Κέρκυρα.
Η κερκυραϊκής καταγωγής γυναίκα εργαζόταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου, με την τραγική ειρωνεία να είναι ότι, σύμφωνα με το CorfuPress, ενώ είχε ολοκληρωθεί η βάρδιά της, επέστρεψε σε υπηρεσία καθώς της ζητήθηκε υπερωριακή απασχόληση λόγω ελλείψεως προσωπικού.
Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν συγγενικά της πρόσωπα, αρχικά οι δικοί της δεν ανησύχησαν για τη Μαρία, καθώς θεωρούσαν ότι είχε λήξει η βάρδιά της πολύ νωρίτερα.
Η σορός της άτυχης γυναίκας αναγνωρίστηκε μέσω DNA από τον πατέρα της. Οι δύο αδερφές της, όπως και ο πατέρας τους, διαμένουν στους Βιταλάδες.
Στεφάνια στην κηδεία της Μαρίας Μίαρη έχουν στείλει συνάδελφοί της, εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων στους σιδηρόδρομους, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πολύς ακόμη κόσμος. 
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.