ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρήνος στην κηδεία της Αναστασίας στα Καλάβρυτα: «Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις»

Η τελευταία πράξη του δράματος για την 19χρονη που επέβαινε στο βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας

Θρήνος στην κηδεία της Αναστασίας στα Καλάβρυτα: «Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις»

Στα Καλάβρυτα αποχαιρέτησαν οι γονείς, οι αδελφές, συγγενείς και φίλοι τη 19χρονη Αναστασία, φοιτήτρια της Γεωπονικής του ΑΠΘ. Η κοπέλα είναι ένα από τα θύματα του εγκλήματος στα Τέμπη. Επέβαινε στο βαγόνι «3» της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορική, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Η κηδεία της Αναστασίας τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Λυκούρια Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, τραγική φιγούρα στην κηδεία της 19χρονης ήταν η μητέρα της, η οποία είπε στον ιερέα: «Τη βάφτισες και το επόμενο που περίμενα ήταν να την παντρέψεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόμουν εδώ για να κηδέψω το παιδί μου».

Οι τρεις αδελφές της ντύθηκαν στα λευκά για να αποχαιρετήσουν την Αναστασία στο τελευταίο της ταξίδι. Μάλιστα, με τη μεγαλύτερη αδελφή της, με την οποία ζούσαν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν, σχεδίαζαν να ταξιδέψουν μαζί για το καρναβάλι της Πάτρας. Όμως, το διάβασμα της εξεταστικής κράτησε πίσω στη Θεσσαλονίκη την αδελφή της Αναστασίας.

Η 19χρονη τελικά ταξίδεψε στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Ήταν κόρη γιατρού και οι γονείς της ζουν στην Αθήνα. Το βράδυ της περασμένης Τρίτης, το κορίτσι επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη με το μοιραίο τρένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.