ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρήνος στην κηδεία της Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη που επέβαινε στο μοιραίο Intercity (φωτο-βίντεο)

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας

Θρήνος στην κηδεία της Ελπίδας Χούπα στην Αταλάντη που επέβαινε στο μοιραίο Intercity (φωτο-βίντεο)

Απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς και τα αδέλφια της 28χρονης Ελπίδας Χούπα στην κηδεία της κοπέλας που έγινε τη Δευτέρα (6/3) στην Αταλάντη.

Η 28χρονη επέστρεφε από την Αταλάντη όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της προκειμένου να πάρει το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική. Η άτυχη κοπέλα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη.

«Δόθηκε ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση . Οποίος και να αναλάβει την ευθύνη , ότι αποζημίωση και να πάρω, η αγαπημένη μου αδερφή δεν θα ξαναγυρίσει», είπε σε δηλώσεις του, ο αδερφός της Ελπίδας.

Στην μοιραία αμαξοστοιχία θα βρίσκονταν και οι δύο αδελφοί της Ελπίδας, ωστόσο άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη ημέρα.

Ο πατέρας της 28χρονη, πριν ακόμη ταυτοποιηθεί η σορός της, έλεγε ότι είχε χάσει τις ελπίδες του να βρεθεί ζωντανή. «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί», έλεγε.

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρέστησαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.