ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραγική παραμένει η κατάσταση στον Βλοχό Καρδίτσας – Κάτοικοι κοιμούνται δίπλα σε νεκροταφείο

Σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα και στη Φαρκαδόνα Τρικάλων

Τραγική παραμένει η κατάσταση στον Βλοχό Καρδίτσας – Κάτοικοι κοιμούνται δίπλα σε νεκροταφείο

Τραγικές παραμένουν οι συνθήκες στον Βλοχό Καρδίτσας μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel καθώς κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται δίπλα σε νεκροταφείο.

Το χωριό παραμένει προσβάσιμο μόνο για οχήματα, τύπου 4×4, καθώς τα ορμητικά νερά δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη. Η πλειοψηφία των κατοίκων, μάλιστα, πέρασε το χθεσινό βράδυ στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται στο χωριό.

Οι συνθήκες είναι τραγικές , καθώς όπως αναφέρει ο Alpha κοιμούνται δίπλα σε κατσαρίδες, σκορπιούς και ποντίκια με τους ανθρώπους να καταγγέλλουν πως πριν από δύο ημέρες ένα από τα ερπετά τσίμπησε στο πόδι ένα παιδί, χωρίς όμως να κινδυνεύσει παρά την έλλειψη ψαρμάκων.

Οι εικόνες από το οστεοφυλάκιο και το νεκροταφείο σοκάρουν, την ώρα που οι κάτοικοι κοιμούνται εκεί τις τελευταίες τέσσερις ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημαντικά παραμένουν τα προβλήματα στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, όπου η στάθμη του νερού μπορεί έχει κατέβει από τα 2 και τα 3 μέτρα, ωστόσο οι κάτοικοι φιλοξενούνται σε αντίσκηνα, που στήθηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς και σε δομές, σε Κέντρα Υγείας και σχολεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.