ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τραυματίας από το έγκλημα των Τεμπών πλήρωσε από την τσέπη του ειδικό νάρθηκα!

«Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο χτύπησα τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα» δηλώνει μεταξύ άλλων

Τραυματίας από το έγκλημα των Τεμπών πλήρωσε από την τσέπη του ειδικό νάρθηκα!

Φαντάζει απίστευτο όμως είναι αληθινό το γεγονός πως ο νεαρός Άγγελος Φανουράκης, ο οποίος έζησε από την τραγωδία των Τεμπών αναγκάστηκε να πληρώσει μόνος του τον ειδικό νάρθηκα για τα κατάγματα που αποκόμισε.

Ο νεαρός που τραυματίστηκε στο μοιραίο τρένο μιλώντας στο MEGA αποκάλυψε πως πλήρωσε ο ίδιος τον ειδικό νάρθηκα που χρειάστηκε να αγοράσει για τα κατάγματα που έχει στη μέση από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη καθώς δεν υπήρχε καμία κρατική μέριμνα.

«Την ώρα που εκτροχιάστηκε το τρένο χτύπησα τη μέση μου και έχω μερικά κατάγματα».  Πλήρωσα μόνος μου τον κηδεμόνα (σ.σ. ειδικός νάρθηκας), γιατί αλλιώς δεν θα τον έπαιρνα.

Ήμουν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Το εξάρτημα που χρειαζόμουν για τη μέση μου έπρεπε να αγοραστεί από ιδιώτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πως βίωσε το δυστύχημα

Περιγράφοντας πως βίωσε το τρομερό δυστύχημα ανέφερε:

«Ήμουν στο τέταρτο βαγόνι κατά σειρά. Την ώρα της σύγκρουσης ακούστηκε ένας πολύ δυνατός θόρυβος, μια πολύ μεγάλη λάμψη, ένα μικρό κενό, το βαγόνι εκτροχιάστηκε και όλα μαύρισαν.

Ήμασταν τρία άτομα στο βαγόνι και βρεθήκαμε κάπου μακριά από τις θέσεις μας. Ανέβηκα από την Αθήνα και πήγαινα Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να σας πω σίγουρα, αλλά ένα τρένο που πάει από Αθήνα – Θεσσαλονίκη έχει κόσμο.

Πήγα μια φορά στο κυλικείο γιατί πεινούσα αλλά δεν βρήκα κάτι και μετά επέστρεψα. Είναι πρώτα η μηχανή, μετά το κυλικείο και μετά τα υπόλοιπα. Ήταν αρκετά άτομα εκεί στο κυλικείο, το σκεφτόμουν μετά.

Με το που έγινε η σύγκρουση σταμάτησαν όλα, η κοπέλα που ήμασταν στον ίδιο θάλαμο κρατούσε το κινητό της. Της το ζήτησα μου το έδωσε, με τον φακό έψαξα το δικό μου κινητό, το βρήκα, άνοιξα κι εγώ το φακό.

Βρήκαμε ένα παραθυράκι που είχε μείνει, καταφέραμε να περάσουμε και να βρεθούμε στο βαγόνι με τα υπόλοιπα παιδιά, να πετάξουμε τις βαλίτσες μας και ένας ένας να πηδάμε για να βγούμε.

Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι πως θα βγεις από το βαγόνι και αν μπορείς να βοηθήσεις κάποιον χωρίς να του κάνεις ζημιά γιατί είναι χτυπημένος. Ήταν πολύ δραματικά τα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.