ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τρισάγιο στον τόπο του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου αναφέρει πως το τρισάγιο θα το κάνει ο ίδιος ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Τρισάγιο στον τόπο του σιδηροδρομικού εγκλήματος στα Τέμπη

Τρισάγιο στον τόπο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη θα τελεστεί σήμερα, 9 μέρες μετά το το τραγικό σιδηροδρομικό έγκλημα.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου αναφέρει πως το τρισάγιο θα το κάνει ο ίδιος ο Μητροπολίτης Λαρίσης.

H ανακοίνωση για το τρισάγιο

«Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023 συμπληρώνονται εννέα ημέρες από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στην περιοχή των Τεμπών, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί συνάνθρωποί μας. Με ευλογία της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, συμμετέχουσα στο πένθος που έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, θα τελέσει στο σημείο του δυστυχήματος τρισάγιο, την Πέμπτη και ώρα 3.00 το μεσημέρι, για την ανάπαυση των ψυχών των βιαίως κεκοιμημένων αδελφών μας.

Το τρισάγιο θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ως εκπρόσωπος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, με τη συμμετοχή των κληρικών της Μητροπόλεως. Θερμή παράκληση προς όλους όσοι επιθυμούν να παραστούν, για να προσευχηθούν για τις ψυχές των συνανθρώπων μας, να τηρήσουν πιστά τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προσερχόμενοι στον χώρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.