ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βίντεο από τη πυρκαγιά στο ΕΠΑΛ Άμφισσας – Εξιτήριο από το νοσοκομείο για 8 από τους μαθητές

Το εσωτερικό του σχολείου γέμισε με καπνούς

Βίντεο από τη πυρκαγιά στο ΕΠΑΛ Άμφισσας – Εξιτήριο από το νοσοκομείο για 8 από τους μαθητές

Στη δημοσιότητα έρχεται ένα βίντεο από την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα (2/4) το μεσημέρι στο ΕΠΑΛ της Άμφισσας. 

Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση με μαθητές που βρίσκονταν έξω από το κτίριο να φωνάζουν σε συμμαθητές τους να εγκαταλείψουν το σημείο.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, η φωτιά στο ΕΠΑΛ ξεκίνησε στις 12 περίπου το μεσημέρι, όταν τυλίχθηκε στις φλόγες ένα αποκριάτικο άρμα. Το εσωτερικό του σχολείου γέμισε με καπνούς.

Όσοι βρίσκονται στο κτίριο το εκκένωσαν, ωστόσο 8 μαθητές και μια καθηγήτρια εισέπνευσαν πολύ καπνό και μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο της Άμφισσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο νοσοκομείο εξετάστηκαν από πνευμονολόγο και οι 8 μαθητές με την καθηγήτριά τους αποχώρησαν, ενώ μια μαθήτρια παρέμεινε για προληπτικούς λόγους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.