ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που εμπρηστής βάζει φωτιά κοντά στην Παλλήνη 

Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας με μαύρα ρούχα να σκύβει πίσω από ένα δέντρο

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που εμπρηστής βάζει φωτιά κοντά στην Παλλήνη 

Ένας άνδρας φαίνεται να βάζει φωτιά σε περιοχή κοντά στην Παλλήνη, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το πύρινο μέτωπο στην Πεντέλη, σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, μετά από καταγγελία κατοίκων για εμπρησμό, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, ένας άνδρας με μαύρα ρούχα φαίνεται να περνάει τον δρόμο στην Χριστούπολη Σπάτων, να σκύβει πίσω από ένα δέντρο και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο ξέσπασε φωτιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία ενός: «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες».

«Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο»

Ένας άλλος μάρτυρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανέφερε: «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο. Και ξαφνικά ενώ αρχίζει να τρέχει για να απομακρυνθεί, βλέπω φλόγα, φωτιά. Σα να σταμάτησε για να τη βάλει αυτός».

Κάτοικος ο οποίος είδε τις κινήσεις του άνδρα, έτρεξε με πυροσβεστήρα και έσβησε την εστία. «Είδα τι έκανε και σκέφτηκα να κινηθώ προς το μέρος του. Όμως βλέποντας τη φλόγα, αμέσως άρπαξα τον πυροσβεστήρα. Ευτυχώς προλάβαμε. Φυσούσε τόσο δυνατά με ριπές που ήταν θέμα δευτερολέπτων να επεκταθεί όπως στο Πανόραμα, στα δύο χιλιόμετρα» δήλωσε στον Alpha.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.