ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βοιωτία: Ποιες ήταν οι μοναχές που βρέθηκαν νεκρές μετά τη φωτιά σε μοναστήρι

To μοναστήρι του Αγίου Νικολάου είχε αποκλειστεί από χιόνια

Βοιωτία: Ποιες ήταν οι μοναχές που βρέθηκαν νεκρές μετά τη φωτιά σε μοναστήρι

Μια 77χρονη ηγούμενη και η μικρότερη αδελφή της είναι τελικά οι δύο νεκρές στο μοναστήρι του Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη της Βοιωτίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης η 77χρονη κατέληξε από εγκαύματα και η αδερφή της η οποία, κατά πληροφορίες έπασχε από ανίατη ασθένεια, άφησε την τελευταία της πνοή από αναθυμιάσεις.΄

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν δίπλα σε ηλεκτρική θέρμαστρα ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική είχε προκληθεί φωτιά που είχε σβηστεί πριν να φτάσουν στο μοναστήρι οι πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το tvstar.gr, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται την Μονή ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους και έτσι ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα.

Συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών ο δήμαρχος Αλιάρτου έφτασε στο μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πόρτες ήταν, μάλιστα, κλειδωμένες και κλήθηκε τεχνικός για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού όπου δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.