ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόρεια προάστια: Μήνυμα του «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Από τις πρώτες πρωινές ώρες παρατηρούνται σφοδρές βροχοπτώσεις, έντονοι άνεμοι και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Βόρεια προάστια:  Μήνυμα του «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Το «112» χτύπησε το πρωί της Κυριακής και για τους κατοίκους των βορείων προαστίων της Αττικής λόγω της κακοκαιρία που χτυπά το λεκανοπέδιο. 

Από τις πρώτες πρωινές ώρες παρατηρούνται σφοδρές βροχοπτώσεις, έντονοι άνεμοι και πλημμυρισμένοι δρόμοι. Το πρωί της Κυριακή, εστάλη και μήνυμα του 112 στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ώστε όσοι μένουν στην περιοχή να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω της κακοκαιρίας. «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην περιοχή σας. Περιορίστε τις άσκοπες μετακινήσεις», αναφέρει το μήνυμα.

112_in

Άστατο καιρό, με μεγάλους όγκους νερού και κεραυνούς σε μεγάλη συχνότητα σε αρκετές περιοχές της χώρας στα ανατολικά, είχε προβλέψε η ΕΜΥ με το αναβαθμισμένο Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, κάνοντας λόγο για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Μάλιστα, οι δρόμοι στα Σπάτα λόγω της κακοκαιρίας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως φαίνεται και σε σχετικά βίντεο πρόκειται για κεντρικό δρόμο από τον οποίο δεκάδες αυτοκίνητα περνούν καθημερινά. Σε ένα σημείο που έχει υποστεί καθίζηση το οδόστρωμα έχει σχηματιστεί κανονική λίμνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.