ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πράγα: Η αστυνομία θα μπορούσε να αποτρέψει το μακελειό – Εκκένωσαν άλλο κτίριο

Τι αναφέρει η αστυνομία

Πράγα: Η αστυνομία θα μπορούσε να αποτρέψει το μακελειό – Εκκένωσαν άλλο κτίριο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πανεπιστήμιο του Καρόλου, στο κέντρο της Πράγας, στο οποίο τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν.

Όπως ανέφερε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, πριν το μακελειό είχε διαταχεί εκκένωση άλλου κτιρίου από αυτό στο οποίο επιτέθηκε τελικά ο δράστης.

Μάλιστα, ο αρχηγός της αστυνομίας περιέγραψε με λεπτομέρεις πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν το άψυχο σώμα του πατέρα στις 12:40 (τοπική ώρα), ανακάλυψαν πως ο 24χρονος είχε μια διάλεξη στο πανεπιστήμιο στις 14:00.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο σημείο και διέταξαν την εκκένωση του κτιρίου, ωστόσο ο ένοπλος είχε πάει σε άλλο κτίριο του πανεπιστημίου, όπου και άνοιξε πυρ. Η πρώτη πληροφορία για τους πυροβολισμούς έφτασε στις αρχές στις 14:59(τοπική ώρα). Οι πρώτη αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στην περιοχή, ενώ ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας ήταν στο σημείο μέσα σε 12 λεπτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 15:20, το αρχηγείο της αστυνομίας έλαβε την πληροφορία ότι το άψυχο σώμα του δράστη κείτοντανσε ένα περβάζι του κτιρίου. Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, ενώ φαίνεται ότι ο δράστης αυτοκτόνησε, οι αστυνομικοί είχαν ήδη ανοίξει πυρ, επομένως δεν είναι σαφές για την ακριβή αιτία θανάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.