ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πράσινο φως» από ΗΠΑ για C-130J για την ΠΑ και η «περίεργη» δήλωση του Αμερικανού πρέσβη για τα F-35

«Εάν δεν έχει F-35 μέχρι το 2030 μια χώρα θα δυσκολεύεται σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ»

«Πράσινο φως» από ΗΠΑ για C-130J για την ΠΑ και η «περίεργη» δήλωση του Αμερικανού πρέσβη για τα F-35

«Πράσινο φως» έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο αίτημα της Ελλάδας για την απόκτηση δύο αεροσκαφών C-130J με option για ακόμα δύο.

Η διαδικασία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα, με διαβίβαση του αιτήματος στο Κογκρέσο, γεγονός που υπογραμμίζει με τον πιο σαφή τρόπο το επίπεδο στις σχέσεις των δύο χωρών.

Την ίδια στιγμή, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας περιμένει και την επίσημη απάντηση από τις ΗΠΑ για την απόκτηση των F-35, με πηγές να λένε ότι η έγκριση θα έρθει μετά τις 14 Μαΐου και τις τουρκικές εκλογές.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης με μια “περίεργη” δήλωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νομίζω ότι θα είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που θα έχει F-35. Είναι απαραίτητα για τις στρατιωτικές ασκήσεις. Εάν δεν έχει F-35 μέχρι το 2030, θα είναι πολύ δύσκολο να συμμετάσχεις σε συγκεκριμένες ασκήσεις του ΝΑΤΟ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.