ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προέλαση των Ρώσων σε Σεβέρσκ και Μπάκχμουτ: Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν τις αμυντικές τους θέσεις και υποχωρούν

Οι ελλείψεις σε πυρομαχικά και προσωπικό είναι πλέον εμφανείς

Προέλαση των Ρώσων σε Σεβέρσκ και Μπάκχμουτ: Οι Ουκρανοί εγκαταλείπουν τις αμυντικές τους θέσεις και υποχωρούν

Εντυπωσιακή προέλαση πραγματοποίησαν οι Ρώσοι στα μέτωπα του Μπάκχμουτ και του Σεβέρσκ!

Συγκεκριμένα, Ρώσοι αλεξιπτωτιστές VDV από το Σολεντάρ, προωθήθηκαν οκτώ χιλιόμετρα από δύο κατευθύνσεις προς το Σεβέρσκ και περικύκλωσαν τον οχυρωμένο οικισμό Βέσελε.

Ταυτόχρονα σχετικά εύκολα, οι Ρώσοι προήλασαν ενάμιση χιλιόμετρο δυτικά του Μπάκχμουτ και κατέλαβαν μεγάλο μέρος του δάσους του Σερεμπριανσκόγιε.

Η ουκρανική άμυνα ανατολικά του ποταμού Ζέρεμπετς δείχνει να βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι Ρώσοι μπήκαν στον οικισμό της Μπογκντανόβκα και ξεκίνησαν την εκκαθάρισή του.

Οι δυνάμεις των Ουκρανών δείχνουν να υποχωρούν διαρκώς προς το Τσάσιβ Γιαρ.

Είναι εμφανές πλέον πως δεν διαθέτουν επαρκείς ποσότητες πυρομαχικών για να σταματήσουν τις ρωσικές επιθέσεις όπως επίσης φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα επανδρώσεως των αμυντικών θέσεων.

Το στρατιωτικό προσωπικό της Ουκρανίας έχει λιγοστέψει επικίνδυνα.

Το ουκρανικό Γενικό Επιτελείο πραγματοποιεί συνεχείς μεταφορές δυνάμεων στα διάφορα μέτωπα, με την ελπίδα ότι θα εμποδίσει να έχουν οι Ρώσοι σε κάποιο από αυτά τοπική αριθμητική υπεροχή.

Πλέον όμως οι υπάρχουσες δυνάμεις δεν επαρκούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.