ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρώην τρόφιμος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι»

Γ.Καλλιακμάνης: «Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν;»

Πρώην τρόφιμος της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου»: «Οι αστυνομικοί είναι οι καλύτεροι Μασόνοι»

Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα σε τρεις πρώην τρόφιμους της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» και τον Προέδρο της Ένωσης Αστυνομικών, Γιώργο Καλλιακμάνη, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ο ένας από τους νεαρούς ανέφερε ότι «η αστυνομία είναι η καλύτερη, μασόνοι… life».

Μάλιστα, ο κ.Καλλιακμάνης τόνισε μεταξύ άλλων «Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν;». 

Οι τρεις άνδρες που κάλεσε στην εκπομπή η Ζήνα Κουτσελίνη, κλήθηκαν να μιλήσουν για τα όσα έζησαν στη δομή μαζί με τον πατέρα Αντώνιο, ωστόσο ο διάλογος τους με τον κ. Καλλιακμάνη ξέφυγε από το θέμα.

«Είναι ο πατέρας μας και ξέρουμε τον μπαμπά μας, ξέρουμε ότι ο κύριος από ‘δω (σ.σ. Καλλιακμάνης) είναι αστυνόμος και δεν θα κλέψει, κι όμως κλέβει» ανέφερε ένας από τους φιλοξενούμενος της ΜΚΟ, με τον κ. Καλλιακμάνη να απαντάει:

«Ποιος το λέει αυτό; Περίμενε. Ποιος λέει ότι οι αστυνόμοι δεν κλέβουν. Υπάρχουν και αστυνόμοι που κλέβουν. Αλλά η αστυνομία τους βγάζει έξω αυτούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αυτό το σημείο οι τόνοι ανέβηκαν με τον πρώην φιλοξενούμενο της Κιβωτού να δηλώνει: «οι διοικητές της αστυνομίας μας δίνουν τις καλύτερες δουλειές. Η αστυνομία είναι η καλύτερη. Μασόνοι…life» είπε και… έσφιξε τα μπράτσα του μπροστά στην κάμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.