ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πρώην υπαρχηγός πυροσβεστικής: «Κύριε Μητσοτάκη με τους πειραματισμούς σας ομολογείτε την αποτυχία»

Σκληρό μήνυμα μετά τις τεράστιες φωτιές που κατέκαψαν την Ελλάδα

Πρώην υπαρχηγός πυροσβεστικής: «Κύριε Μητσοτάκη με τους πειραματισμούς σας ομολογείτε την αποτυχία»

Αναρτώντας το προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, ο αντιστρατήγος, πρώην υπαρχηγός Π.Σ. εν αποστρατεία, Ανδριανός Γκουρμπάτσης, απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας λόγο για αποτυχία αναδιοργάνωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως σημειώνει ο κ. Γκουρμπάτσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ομολογεί πως απέτυχε να προχωρήσει στις αλλαγές που έταζε το 2019, μετά την τραγωδία στο Μάτι. Μάλιστα, αντί να καθαιρέσει πρόσωπα που ήταν υπεύθυνα για τη φονική πυρκαγιά, τους αναβάθμισε!

«κ. @kmitsotakis επιτέλους με τους πειραματισμούς στο πρόγραμμα της @neademokratia για την @pyrosvestiki. Με τον τρόπο αυτόν ομολογείτε με σαφήνεια την αποτυχία της αναδιοργάνωσης του #ΠΣ που η κυβέρνησή σας με τον Ν. 4662/2020 πριν 3 χρόνια επιχείρησε. Τι άλλαξε τώρα από τότε;» γράφει σε ανάρτησή του ο κ. Γκουρμπάτσης, ο οποίος επανειλημμένα έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση, μέσω επιστολών του στον Γ. Γεραπετρίτη για τα προβλήματα στην πυροσβεστική, προτού οι πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2021 κάνουν στάχτη 1.200.000 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης, κατοικίες και περιουσίες πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.