ΗΠΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλων των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων – Ακολουθεί η Ελλάδα;

ΗΠΑ: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλων των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων – Ακολουθεί η Ελλάδα;

Υποχρεωτικός γίνεται ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού για όλα τα μέλη των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Λόιντ Όστιν, σε ένα σημείωμα προς τους εργαζόμενους του Πενταγώνου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε, σε ένα δελτίο τύπου, πως «στηρίζει σφόδρα» αυτήν την απόφαση, επιβεβαιώνοντας πως συμμερίζεται με τον Όστιν «μια αμετάβλητη δέσμευση προκειμένου να διασφαλιστεί πως τα στρατεύματά μας έχουν όλα τα αναγκαία εργαλεία, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους όσο ασφαλέστερα γίνεται».

Το Πεντάγωνο απασχολεί σχεδόν 1,4 εκατομμύρια εν ενεργεία στρατιώτες.

Στα τέλη Ιουλίου, ο Τζο Μπάιντεν είχε ζητήσει από τις ένοπλες δυνάμεις να σκεφθούν «πώς και πότε» θα προσθέσουν το εμβόλιο κατά της covid-19 στον κατάλογο των υποχρεωτικών εμβολίων για τους στρατιώτες.

Ο Λευκός Οίκος είχε, την ίδια περίοδο, κάνει γνωστό πως εκατομμύρια ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν, ειδάλλως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια σειρά περιορισμών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.