ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αντιδρούν οι αστυνομικοί στις πιέσεις για εμβολιασμό: «Θα υποστούμε άλλη μια μείωση για να κάνουμε εξετάσεις»

Αντιδρούν οι αστυνομικοί στις πιέσεις για εμβολιασμό: «Θα υποστούμε άλλη μια μείωση για να κάνουμε εξετάσεις»

Με επιστολή τους προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, οι αστυνομικοί Ηρακλείου διαμαρτύρονται για τη μορφή πίεσης που ασκεί η κυβέρνηση για τον έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό τους.

Δείτε αναλυτικά την επιστολή:

Αξιότιμοι Κύριοι,

Παρά τις δεκάδες επιστολές πρωτοβαθμίων σωματείων αλλά και της Ομοσπονδίας μας προς την πολιτική ηγεσία, δυστυχώς ο Έλληνας Αστυνομικός δεν γλίτωσε από τον έμμεσο υποχρεωτικό εμβολιασμό αφού και επίσημα πλέον θα υποστεί μία ακόμα έμμεση μείωση του οικογενειακού του εισοδήματος αφού θα κληθεί να πληρώσει ιατρικές εξετάσεις από το υστέρημα του. Από την προηγούμενη επιστολή μας τονίσαμε την ανάγκη να πειστεί το ανεμβολίαστο προσωπικό με επιστημονικά επιχειρήματα και δεδομένα αλλά έως σήμερα δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο επίσημα και συγκροτημένα από την πολιτεία και άπαντες είναι έρμαια τηλεοπτικών εκπομπών και διαδικτυακών αναρτήσεων οι οποίες μόνο σύγχυση και αμφιβολίες προκαλούν, με τον ‘’ εφιάλτη’’ του κοινωνικού διχασμού να χτυπάει όλο και περισσότερο την πόρτα της κοινωνίας μας αλλά και του Σώματός μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προτείνουμε να πραγματοποιηθεί άμεση έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟ.ΑΣ.Υ. και αν χρειαστεί του Γενικού Συμβουλίου των Πρωτοβαθμίων προκειμένου να ληφθούν άμεσες αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Άμεση προσφυγή στο Σ.Τ.Ε. σχετικά με την συνταγματικότητα της Κ.Υ.Α. αυτής καθώς όλες οι ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να γίνουν από δημόσια νοσοκομεία ή ιδιωτικά εργαστήρια ΠΡΕΠΕΙ να καλύπτονται από τα ασφαλιστικά μας ταμεία στα οποία όλοι συμμετέχουμε υποχρεωτικά με υπέρογκα ποσά κάθε χρόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.