ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε «ξαφνικά» 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας εν ώρα υπηρεσίας – 49χρονος αστυνομικός υπέστη ανακοπή μέσα στο περιπολικό

Τι συμβαίνει;

Πέθανε «ξαφνικά» 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας εν ώρα υπηρεσίας – 49χρονος αστυνομικός υπέστη ανακοπή μέσα στο περιπολικό

Δύο τραγικά γεγονότα μέσα σε λίγες ώρες έλαβαν χώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις και στην ΕΛ.ΑΣ, καθώς το πρωί της Τρίτης έφυγε «ξαφνικά» ένας 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας που υπηρετούσε σε μονάδα του Έβρου, ενώ τα ξημερώματα ένας 49χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα υπηρεσίας από ανακοπή, την ώρα που έκανε περιπολία σε κεντρικό δρόμο της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική.

Ο 38χρονος ΕΠΟΠ ενώ εκτελούσε υπηρεσία στην πύλη του στρατοπέδου, έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τον ιατρό της Μονάδας και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Σουφλίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Στρατού τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πέθανε 49χρονος αστυνομικός

Ένας 49χρονος αστυνομικός άφησε την τελευταία του πνοή εν ώρα υπηρεσίας από ανακοπή, την ώρα που έκανε περιπολία σε κεντρικό δρόμο της Ολυμπιάδας στη Χαλκιδική.

Το ΕΚΑΒ, κλήθηκε στις 3 τα ξημερώματα και επενέβη, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Είχε προηγηθεί μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο 49χρονος αστυνομικός από υπάλληλο εργοταξίου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και διέθετε απινιδωτή.

Ο 49χρονος αστυνομικός, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρισκόταν εντός του περιπολικού, όταν έχασε τις αισθήσεις του, από ανακοπή καρδιάς, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία. Αμέσως οι συνάδελφοί του ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άμεσα προσέτρεξε για να βοηθήσει υπάλληλος παρακείμενου εργοταξίου, με ΚΑΡΠΑ και χρήση απινιδωτή. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο εφάρμοσαν το πρωτόκολλο και συνέχισαν τις προσπάθειες επαναφοράς για περίπου 15-20 λεπτά, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 49χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε υπό αναζωογόνηση μέσα στο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες διασωστών και γιατρών, κατέληξε στις 04:25.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.