ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ΠΟΕΣ ζητά την αποζημίωση του Στρατού για τη διάνοιξη της Αττικής Οδού

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της

Η ΠΟΕΣ ζητά την αποζημίωση του Στρατού για τη διάνοιξη της Αττικής Οδού

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), ζήτησε αποζημίωση για την χρησιμοποίηση του Στρατού στη διάνοιξη της Αττικής Οδού από τα χιόνια και τον πάγο.

Συγκεκριμένα, η ΠΟΕΣ ζήτησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ζητήσει αποζημίωση από την ιδιωτική εταιρία «ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.» για τον καθαρισμό του οδοστρώματος με τη βοήθεια του Στρατού.

Η ΠΟΕΣ ζήτησε «να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις ισχύουσας υπουργικής απόφασης (του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την “Κοστολόγηση/τιμολόγηση παρεχομένων υπηρεσιών και οικονομική τακτοποίηση δοσοληψιών Ενόπλων Δυνάμεων”), όπως τούτη τροποποιήθηκε και ισχύει, ώστε να απαιτηθεί αποζημίωση του ΥΠΕΘΑ από την ιδιωτική εταιρία “ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ Α.Ε.”, που διαχειρίζεται την Αττική Οδό και λαμβάνει τα κέρδη από τη χρήση της, για τις εργατοώρες που εργάσθηκαν οι στρατιωτικοί και οι οπλίτες θητείας και τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του οδοστρώματος της Αττικής Οδού από τα χιόνια, προκειμένου τούτη (η Αττική Οδός) αποδοθεί προς χρήση από την ιδιωτική εταιρία που την εκμεταλλεύεται στους πολίτες, κάτι που όφειλε να πράξει η ίδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τυχόν δε κρατήσεις να αποδοθούν στα Μετοχικά Ταμεία των Ενόπλων Δυνάμεων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.