ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίδομα ελεημοσύνης 300 ευρώ στο κάθε στέλεχος των ΕΔ λόγω «μη λήψης αδειών»

Επίδομα ελεημοσύνης 300 ευρώ στο κάθε στέλεχος των ΕΔ λόγω «μη λήψης αδειών»

Με επίδομα ελεημοσύνης θέλει η κυβέρνηση να «αποζημιώσει» το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που δεν πήρε τις θερινές του άδειες, εξαιτίας της κρίσης στο Αιγαίο.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε έκτακτο κονδύλι ύψους 15.000.000 ευρώ, για την οικονομική ενίσχυση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εγκρίθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με την εισήγηση της Στρατιωτικής Ηγεσίας.

Το ποσό αυτό μπορεί να φαντάζει μεγάλο, όμως στην πραγματικότητα είναι ένα ποσό περίπου 300 ευρώ για κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα ποσό που μοιάζει ακόμα μικρότερο αν αναλογιστούμε τα πόσα χρήματα έχουν χάσει εξαιτίας των μνημονίων που έχει υπογράψει την τελευταία δεκαετία η εκάστοτε κυβέρνηση.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αυτό το ποσό ανέρχεται σε περίπου 18.000 ευρώ καθ’ έτος για το κάθε άτομο.

Η κυβέρνηση προσπαθεί και σε αυτό τον τομέα με «μπαλώματα» να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των τόσων χρόνων μνημονιακής πολιτικής, δίνοντας δηλαδή ένα ευτελές επίδομα για να τους αποζημιώσει για την ανάκληση των θερινών αδειών.

Με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με την εισήγηση της στρατιωτικής ηγεσίας,…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Παναγιωτόπουλος στις Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.