ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Εθελοντικός» o εμβολιασμός αλλά… καταρτίζονται κατάλογοι στελεχών των ΕΔ που επιθυμούν ή όχι να εμβολιαστούν! – Γιατί;

«Εθελοντικός» o εμβολιασμός αλλά… καταρτίζονται κατάλογοι στελεχών των ΕΔ που επιθυμούν ή όχι να εμβολιαστούν! – Γιατί;

Καταλόγους στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) προκειμένου να εμβολιαστούν συντάσσουν τα Γενικά Επιτελεία.

Στους καταλόγους θα εγγράφονται τα στελέχη των ΕΔ που επιθυμούν να εμβολιαστούν και αντίστοιχα καταγράφονται τα στελέχη που δεν επιθυμούν για κάθε λόγο.

Αυτή η διαδικασία είναι άγνωστο κατά πόσο είναι σύννομη έστω και αν ενδύεται με τον «μανδύα» του προγραμματισμού των εμβολίων.

Η πλειοψηφία των στελεχών δεν θέλουν να εμβολιαστούν για σειρά λόγων αλλά ανησυχούν ότι η άρνηση εμβολιασμού θα επηρεάσει την υπηρεσιακή τους εξέλιξη.

Το ερώτημα είναι γιατί δημιουργούνται κατάλογοι από την στιγμή που είναι αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός ενώ ακόμα και αν πρέπει να γίνει τότε θα έπρεπε να υπάρχει επάρκεια εμβολίων με σκοπό να εμβολιαστεί το σύνολο των στελεχών και σε κάθε περίπτωση να μην υπάρχουν λίστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μήπως έχουν δίκιο τα στελέχη που ανησυχούν δεδομένης και της πρότασης του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη για δημιουργία φόρμας για το αν κάποιος έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.