ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Στρατόπεδο Νταλίπη – Ακόμα τρεις θετικοί στρατιώτες

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο Στρατόπεδο Νταλίπη – Ακόμα τρεις θετικοί στρατιώτες

Σε κατάσταση συναγερμού το Στρατόπεδο Νταλίπη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος χώρος εξελίσσεται σε σημαντική εστία διασποράς Covid19, καθώς μετά τα 10 γνωστά από χθες κρούσματα, σήμερα, Τρίτη (26.01.2021) βρέθηκαν άλλα τρία.

Σύμφωνα με το GRTimes, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τουλάχιστον 10 φαντάροι, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται ήδη σε καραντίνα, άλλοι σπίτια τους και άλλοι στο 424 ΓΣΝΕ.

Ωστόσο, οι στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων τέθηκαν σε καραντίνα μέσα στο Στρατοπέδο Νταλίπη απομονωμένοι. Την ίδια στιγμή άρχισε η διαδικασία ιχνηλάτησης, αλλά και η διενέργεια επιπλέον τεστ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο 24ωρο άλλα τρία άτομα από τις στενές επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, διαγνώστηκαν με κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάστασή τους εξελίσσεται ομαλά και βρίσκονται υπό ιατρική παρακολούθηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.