ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώτη συνάντηση μεταξύ του Ουκρανού στρατηγού Ζαλούζνι με τον Αμερικανό στρατηγό Μίλεϊ

Οι δύο αρχηγοί συναντήθηκαν στην Πολωνία

Πρώτη συνάντηση μεταξύ του Ουκρανού στρατηγού Ζαλούζνι με τον Αμερικανό στρατηγό Μίλεϊ

Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, Βαλέρι Ζαλούζνι, συναντήθηκε την Τρίτη για πρώτη φορά με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Μαρκ Μίλεϊ.

Η συνάντηση των δύο αρχηγών έγινε στην Πολωνία.

«Ευχαρίστησα τον στρατηγό Μίλι για την αμέριστη υποστήριξη και βοήθειά του», έγραψε ο Ζαλούζνι. Πρόσθεσε ότι περιέγραψε «τις επείγουσες ανάγκες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, η ικανοποίηση των οποίων θα επιταχύνει τη νίκη μας».

Χθες Δευτέρα ο στρατηγός Μίλι επισκέφθηκε στρατόπεδο στη Γερμανία όπου ο αμερικανικός στρατός εκπαιδεύει Ουκρανούς στρατιωτικούς.

Η επόμενη συνάντηση των συμμάχων της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου στη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο Ράμσταϊν της Γερμανίας, όπου θα συζητηθούν τα σχέδια για περαιτέρω στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.