Άγρια δολοφονία στην Ρόδο – Εκτέλεσε 30χρονη εκπαιδευτικό στη μέση του δρόμου και μετά αυτοκτόνησε

Άγρια δολοφονία στην Ρόδο – Εκτέλεσε 30χρονη εκπαιδευτικό στη μέση του δρόμου και μετά αυτοκτόνησε

Σοκ προκάλεσε η είδηση για την επίθεση με καραμπίνα σε βάρος νεαρής γυναίκας στην Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα ο άνδρας που τη σκότωσε βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ακόμη η γυναίκα που είναι περίπου 30 χρονών και εργάζεται ως εκπαιδευτικός, δέχτηκε δυο πυροβολισμούς από κυνηγετική καραμπίνα τη στιγμή που έβγαινε από το όχημά της στην οδό Μόσχας.

Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε ακαριαία τη 30χρονη γυναίκα, ενώ στη συνέχεια φέρεται ότι διέφυγε με όχημα που οδηγούσε συνεργός του. Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης και ο συνεργός του, φέρεται ότι είχαν στήσει ενέδρα στην νεαρή γυναίκα και μόλις την είδαν να παρκάρει και να βγαίνει από το αυτοκίνητο, πέρασαν από δίπλα της και την εκτέλεσαν μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, όμως οι αυτόπτες μάρτυρες, πρόλαβαν να συγκρατήσουν την πινακίδα του οχήματος το οποίο αναζητείται από τις αρχές.

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κρεμαστή και φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα ήταν δασκάλα σε τμήμα ειδικής αγωγής και διατηρούσε δεσμό με τον δράστη, μέχρι πριν από έναν μήνα.

Οι άνδρες της ασφάλειας Ρόδου διενεργούν έρευνα για την υπόθεση και συγκεντρώνουν καταθέσεις.

Το σημείωμα του δράστη πριν αυτοκτονήσει

Ο γυναικοκτόνος αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο που σκότωσε την 30χρονη γυναίκα με δύο πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αστυνομικοί που έχουν κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του βρήκαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Ποιο είναι το θύμα

Ο κ. Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος Ρόδου μιλά για το τραγικό συμβάν «ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί νομίζαμε κάποιο λάστιχο, βγήκαμε έξω, άρχισε να μαζεύεται κόσμος… Πέρασε ένα αυτοκίνητο και πυροβόλησε μια κοπέλα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο. Την είδαμε νεκρή, αιμόφυρτη… Το ασθενοφόρο ήρθε μέσα σε 3 λεπτά» είπε.

«Γνωρίζω την κοπέλα φυσιογνωμικά. Είναι εκπαιδευτικός. Είναι από τη Ρόδο. Είναι το σπίτι της εκεί που έγινε το συμβάν, έμενε μόνη της. Ακούστηκε ότι είχε σχέση με έναν 2 μήνες. Ροδίτης πρέπει να είναι και ο δράστης, έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων».

Δείτε εικόνες της 32χρονης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.