ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Σαουδική Αραβία παρουσίασε τα αντιαεροπορικά συστήματα VL MICA και Mistral επί οχημάτων MPCV

H Σαουδική Αραβία παρουσίασε τα αντιαεροπορικά συστήματα VL MICA και Mistral επί οχημάτων MPCV

Στις 9 Νοεμβρίου η Εθνική Φρουρά της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε τα πιο πρόσφατα αποκτήματα της: Τα αντιαεροπορικά συστήματα VL MICA (Vertical Launch Missile d’interception, de combat et d’autodéfense) και Mistral επί οχημάτων MPCV (Multi-Purpose Combat Vehicle).

Το αντιαεροπορικό σύστημα VL MICA είναι αυτοκινούμενο σύστημα με βλήματα MICA, παντός καιρού, τεχνολογίας Fire-and-Forget, μικρού βεληνεκούς (20 χιλιόμετρα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βλήμα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, ανάλογα με τον ερευνητή (υπέρυθρο ή ραδιοσυχνοτήτων). Τα Mistral είναι τοποθετημένα επί οχημάτων MPCV (τέσσερα βλήματα συν ένα πυροβόλο των 20 χιλιοστών στην έκδοση που παρέλαβε η Σαουδική Αραβία). Πρόκειται για μέσα αντιαεροπορικής άμυνας πολύ μικρού βεληνεκούς (6,5 χιλιομέτρων τα βλήματα, περί τα 4 χιλιόμετρα το πυροβόλο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.